Keiser
Train with power

Kalifornialaisen Keiser Corporationin huippuluokan sisäpyörät, crosstrainerit ja paineilmalaitteet ovat saapuneet Suomen markkinoille. Keiserin perustivat vuonna 1977 veljekset Randy ja Dennis Keiser. He kehittivät ensimmäisinä maailmassa paineilmalla toimivat kuntosalilaitteet ja ovat edelleen johtavia valmistajia tässä kategoriassa.
2000-luvun alussa Keiser toi markkinoille uudet kardiolaitteensa M3 sisäpyörän ja M5 crosstrainerin, jotka ovat viimeisen viiden vuoden aikana nousseet myös Euroopassa suureen suosioon ryhmäliikunnassa.


Uusi aikakausi suomalaiseen sisäpyöräilyyn

Keiser M3 sisäpyörä on usean vuoden kehitystyön tulos, joka vie sisäpyöräilyn uudelle aikakaudelle. Keiser M3 pyörän käyttämä magneettivastus tekee ajokokemuksesta uskomattoman tasaisen, hiljaisen ja luonnollisen. Tämän lisäksi magneettivastus on perinteisen sisäpyörän vastukseen verrattuna kulumaton ja säästää huomattavasti huoltokustannuksissa.

Jokainen Keiser M3 sisäpyörä on varustettu näytöllä, joka ilmoittaa tehon (watteina), kierrosnopeuden, sykkeen, kalorikulutuksen, poljetun matkan ja ajan. Tämän lisäksi pyörän vastuksen säätö toimii portaattomasti vaihteiston tavoin ja pyörän 24 "vaihdetta" helpottavat oikean vastuksen löytämistä. Nämä ominaisuudet antavat sisäpyöräilytunnin vetäjälle uusia mahdollisuuksia viedä tuntejaan kehittävään suuntaan.

Pyörä on kevyen näköisestä rakenteestaan huolimatta erittäin tukeva ajettava kovassakin väännössä. M3 on tehty kestämään ja valmistaja antaakin pyörälle kolmen vuoden takuun kuntosalikäytössä.
Strider Crosstrainer

Maailmalla sisäpyöräilytuntien kaltaiset crosstrainer-ryhmäliikuntatunnit saavuttavat suurta suosiota. Tähän tarkoitukseen soveltuu erinomaisesti Keiser M5 Strider crosstrainer, joka on suunniteltu varta vasten ryhmäliikuntaan.
M5 Strider on pienikokoinen (vie saman tilan kuin M3 sisäpyörä) ja helposti liikuteltava ja siten hyvä valinta myös kuntosalin cardio-laitteeksi. M5 käyttää samanlaista magneetivastusta kuin M3 sisäpyörä. Myös M5 Strider on varustettu näytöllä, joka antaa hyödyllistä tietoa harjoittelusta. Keiser tarjoaa myös oman koulutuksen crosstrainer-tuntien ohjaamiseen.

Keiser Functional Trainer toiminnalliseen harjoitteluun

Keiser Functional Trainer on paineilmalla toimiva äärettömän monipuolinen talja toiminnalliseen harjoitteluun. Paineilmavastus mahdollistaa harjoittelun tasaisella vastuksella millä tahansa nopeudella ja ilman niveliin ja pehmytkudoksiin kohdistuvaa iskukuormitusta. Keiserin paineilmateknologian ansiosta voimantuoton lisääminen on turvallista myös nopeuksien kasvaessa. Functional Trainer on Keiserin paineilmalaitesarjan helmi.

Functional Trainerilla voi tehdä satoja erilaisia harjoitteita aina yksinkertaisista kuntoutusharjoitteista vaativiin lajin omaisiin harjoitteisiin. Kuten nimikin jo sanoo,
on laite tarkoitettu nimenomaan koko kehon toiminnalliseen harjoitteluun.
Functional Traineriin on saatavissa lisätarvikkeita, joiden avulla harjoitteista voi tehdä entistä monipuolisempia. Vastuksen säätäminen 0,1 kg:n tarkkuudella onnistuu jopa harjoituksen aikana ilman, että harjoitusta täytyy keskeyttää.

Functional Trainerin perusnäyttö ilmoittaa vastuksen ja toistomäärät. Lisäoptiona on saatavana näyttö, joka mittaa tehot (watteina), ilmoittaa toistosarjojen maksimitehon ja jolla voidaan tehdä yhden toiston maksimin arvio. Tulokset voidaan myös haluttaessa tallentaa tietokoneohjelmalle.

Functional Trainer on personal trainereille, fysioterapeuteille ja muille alan ammatti-
laisille harjoittelulaite, jota vastaavaa markkinoilta ei löydy.

Unohda painopakkojen kanssa kolistelu ja siirry kehittävään harjoitteluun
Keiser Functional Trainerin kanssa!

MVart