Octane Fitness
Fuel Your Life

Amerikkalainen Octane Fitness kuuluu Woodwayn tavoin yrityksiin, joiden missio on keskittyä vain yhteen tuotteeseen ja tehdä siitä maailman paras. Tässä Octane Fitness on todellakin onnistunut ja useat voitetut palkinnot oikeuttavat varmasti titteliin maailman parhaiden crosstrainereiden valmistajana.

Octanen crosstrainerit loistavat ominaisuuksilla ja pienillä yksityiskohdilla, jotka vaikuttavat erityisesti liikkeen luonnollisuuteen. Tämä takia Octane onkin saanut erityistä kiitosta fysioterapeuttien keskuudessa, koska nämä pienet eroavaisuudet ovat juuri niitä, jotka erottavat erinomaisen tuotteen hyvästä tuotteesta.

Octane Fitness mallisto

Octanella on monipuolinen mallisto sekä ammatti- että kotikäyttöön. Seuraavat Octane mallit on tarkoitettu ammattikäyttöön:

PRO310 - Ammattisarjan laitteiden perusmalli, jossa vakioitu askelpituus 52 cm.
10 erilaista harjoitusohjelmaa. Ainutlaatuiset multigrip-käsikahvat, jotka mahdollistavat monta erilaista otetta.

PRO3700 - Suosittu malli kahdella askelpituudella 52 ja 61 cm. Multigrip-käsikahvoissa pikasäädöt ohjelma-asetuksille ja 16 monipuolista ohjelmaa. Patentoitu käsikahvojen eteenpäin kaventuva liike, mikä vastaa enemmän luonnollista käsien liikerataa.

PRO4700 - Octanen huippumalli, jossa ominaisuutena mm. "Smartstride" askelpituuden elektroninen säätö asiakkaan nopeuden mukaan välillä 46-66 cm. Multigrip-käsikahvat, joissa ohjelma-asetusten pikasäätäminen käsikahvoista ja erityiset pikavalintaiset harjoitusohjelmat.

xRide6000 - Octanen uutuus, joka tuo uudenlaisen harjoituslaitteen markkinoille, istuttavan crosstrainerin. xRide6000 mallissa jalkojen liike on laajempi kuin rekumbenttipyörissä, jolloin pakaralihaksen aktiivisuus on jopa 343% suurempi ja kalorikulutus 23% korkeampi. Istuimen aktiivinen istuma-asento maksimoi lantiolihasten käytön. Samat Multigrip-käsikahvat ja muut huippuominaisuudet
kuin Octanen seisottavissa malleissa.


Octane Pro4700 Octane LateralX Octane xRide6000


Octane on maailman parhaiden kuntoklubien valinta

Miksi sinun tulisi valita Octane?

Keskittyminen yhteen tuotteeseen - Octane on profiloitunut crosstrainereiden valmistajana ja kohdistaa kaiken energiansa tämän tuotevalikoiman kehittämiseen.

Asiakastyytyväisyys - Kyselyt osoittavat, että 75% kuntosalin jäsenistä pitää Octanella saatuja tuloksia erinomaisina ja jopa 95% ei vaihtaisi Octanea muuhun merkkiin.

Luonnollinen liike - Octane crosstrainereiden liikerata on kaikkein luonnollisin, mitä markkinoilla olevista crosstrainereista löytyy. Huippumalleissa liikerata säätyy jopa automaattisesti asiakkaan liikkeen mukaan.

Monipuolisuus - Octanella on monipuolinen valikoima crosstrainereita ja uusimpana uutuutena xRide istuttava crosstrainer.

Tuloksellinen harjoittelu - Monipuoliset harjoitteluohjelmat takaavat nopeat tulokset. Käytä valmiiksi ohjelmoituja ohjelmia tai muokkaa ohjaajasi kanssa sinulle räätälöity yksilöllinen ohjelma - Octanen avulla pääset tavoitteisiisi nopeasti.

Luotettavuus - Octane crosstrainerit vaativat hyvin vähän huoltoa ja ne ovat pitkäikäinen kannattava investointi kuntokeskukselle.

MVart