Woodway Curve
Be green, run clean

Maailmalla suuren menestyksen saavuttanut Woodwayn uutuus Curve, on ainoa todellinen moottoroimaton juoksumatto, joka mahdollistaa sekä kävelyn, että kovatempoisen juoksemisen. Juoksija itse on moottori ja säätää maton nopeuden. Curve on todellakin ensimmäinen täysin vihreä ekologinen juoksumatto!

Curve käyttää samaa patentoitua lamellijärjestelmää kuin Woodwayn moottoroidut juoksumatot. Lamellien ansiosta juoksupinta on erittäin miellyttävä ja niveliin kohdistuu huomattavasti pienempiä iskuja kuin perinteisellä juoksumatolla juostessa. Curven kaareva juoksupinta mahdollistaa sen, että juoksija toimii itse moottorina, sähköä ei siis tarvita lainkaan. Ekologisuutensa lisäksi Curve loistaa monipuolisuudellaan. Koska juoksumatto pyörii juuri niin nopeasti kuin juoksija juoksee, voidaan sillä tehdä harjoituksia, joita mikään muu juoksumatto ei mahdollista. Enää kiihdytysten ja vauhdin muutosten harjoittelua ei rajoita juoksumaton kiihtyvyys. Curve soveltuukin erityisen hyvin kehittävään intervalliharjoitteluun, mutta sitä voidaan yhtä hyvin käyttää hitaaseen tai reippaampaan kävelyyn.

Curve sopii myös erinomaisesti käytettäväksi fysioterapiassa, koska juoksumattoa voidaan liikuttaa alhaisilla 0,5 km/h nopeuksilla. Harjoittelu Curvella on tehokkaampaa ja oikeanlaisen askellustekniikan harjoittaminen on myös helpompaa maton kaarevan muodon ansiosta.

Polta kaloreita, älä sähköä
Curven treenivaikutus on tehokkaampi ja kalorinkulutus korkeampi. Samassa ajassa poltat noin 30% enemmän kaloreita kuin normaalilla juoksumatolla. Syke nousee jo reippaassa kävelyssä mukavasti, kun lihaksesi joutuvat tekemään enemmän työtä. Sinun ei tarvitse myöskään olla huolissaan sähkön hinnan noususta, sillä vaikka kaloreita poltetaan, niin sähköä ei pala!MVart