Uutiset
Ajankohtaiset tapahtumat yrityksessämme
Moxy Monitorit saapuneet
Ensimmäiset Moxy Monitorit saapuneet Suomeen! Uusi NIRS, lähi-infrapunateknologia lihaksen happisaturaation mittaamiseen on nyt myös Suomessa saatavana. Erittäin mielenkiintoinen valmennuksessa ja harjoittelussa käytettävä teknologia, joka kertoo lihaksen hapensaannista ja sen käytöstä reaaliaikaisesti. Tiedot saadaan näkymään suoraan esim. ANT+ teknologiaa käyttävien kellojen näytöllä.
Uutinen julkaistu 10.02.2014
Uusia tuotteita!
Olemme saaneet syksyn aikana valikoimaamme uusia tuotteita, jotka päivitämme nettisivuillemme lähiaikoina. FitlightTrainer valokennojärjestelmä mahdollistaa urheilijoiden monipuolisen lajinomaisen testaamisen, mobee nivelten liikelaajuusmittarilla saadaan helposti ja nopeasti kartoitettua mm. lihastasapainot ja TiguarFitness ryhmäliikuntatuotteet tuovat laadukkaan lisän pienvälinevalikoimaan.
Uutinen julkaistu 08.10.2013
Suomessa tehtiin pyöräilyhistoriaa
Medilaser-Specialized MTB-Team on ensimmäinen
suomalainen kansainvälisen pro-tason
yksityisrahoitteinen maastopyörätalli.
Talli ja sen kuskit julkistettiin 19.2.2013 Helsingissä.
Tallin kuskit ovat ottaneet käyttöön SpiroTiger hengityslihaksiston harjoittelulaitteen osaksi fyysistä valmentautumista Medical Techin tukemana.
Uutinen julkaistu 20.02.2013
Hyvää Uutta Vuotta!
Toivotamme kaikille hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2013. Tulemme myös tänä vuonna pysymään ajan hermolla ja seuraamme uusia tuulia urheilu- ja fitnessmaailman sekä fysioterapian teknologian kehityksessä, tuoden uudet ratkaisut käyttöönne.
Uutinen julkaistu 01.01.2013
Sveitsin Nicola Spirigille triathlonin olympiakultaa
Kolminkertainen Euroopan mestari Sveitsin Nicola Spirig kruunasi uransa voittamalla olympiakultaa Lontoossa huikeassa kaksintaistelussa Ruotsin Lisa Nordenia vastaan. Nicola on yksi monista huippu-urheilijoista, jotka ovat ottaneet SpiroTiger harjoittelun yhdeksi osaksi valmistautumistaan huipputason suorituksiin.
Uutinen julkaistu 04.08.2012
Ryder Hesjedal Giro d'Italian voittoon
Kanadalainen Ryder Hesjedal on tuonut ensimmäisenä kanadalaisena suuren pyöräkilpailun voiton maalleen. Ryder on myös ensimmäisiä urheilijoita, jotka yli kymmenen vuotta sitten aloittivat erityisen SpiroTiger hengityslihaksiston harjoittelun. Harjoittelun, jota vielä tuohon aikaan pidettiin hyvin outona, mutta jota nykyään yhä useampi ammattiurheilija pitää tärkeänä osana valmistautumistaan huippusuorituksiin.
Uutinen julkaistu 30.05.2012
Curve juoksumatolle Kunniamaininta!
Woodwayn moottoroimaton Curve juoksumatto sai kovatasoisessa Vuoden Liikuntatuotekilpailussa tuomariston kunniamaininnan. Curve oli myös GoExpo-messujen ehdoton yleisösuosikki keräten runsaasti kiitosta miellyttävästä juoksutuntumasta, helppokäyttöisyydestä ja ekologisuudesta.
Messuilla tehtiin myös Suomen uusi nopeusennätys Curvella: 25,8 km/h!
Uutinen julkaistu 05.03.2012
Woodway Curve GoExpo messuilla.
Maaliskuun 2.-4. päivä pidettävä pohjoismaiden suurin liikunta-alan tapahtuma, GoExpo messut, tuo uudet trendit suuren yleisön nähtäville. Vuoden liikuntatuotekilpailu huipentuu tähän tapahtumaan ja mukana tietysti myös Woodway Curve juoksumatto, yksi kilpailun voittajakandidaateista!
Uutinen julkaistu 16.02.2012
Woodway Curve juoksumatto Vuoden Liikuntatuote Kandidaatti!
Woodwayn moottoroimaton Curve juoksumatto on valittu Vuoden Liikuntatuote Kandidaatiksi kategoriassa ulkomaiset liikuntatuotteet.
Yleisöäänestys on alkanut ja sivuilla www.vuodenliikuntatuote.fi pääset tutustumaan kisaan ja antamaan äänesi suosikille.
Uutinen julkaistu 05.11.2011
Sivut uudistettu!
Olemme saanet sivustomme uudistettua ja kaikki uudet tuotteet löytyvät nyt tuoteryhmien Fysio/Sport/Fitness alta.
Uutuuksista mainittakoon mm. Keiserin sisäpyörät ja crosstrainerit ryhmäliikuntaan, Woodwayn moottoroimaton Curve juoksumatto ja Octane Fitness crosstrainerit. Olkaa reilusti yhteydessä meihin päin halutessanne lisätietoja!
Uutinen julkaistu 26.09.2011
Nettisivumme uudistuvat!
Kesälomat on pidetty ja aloitamme ensi töiksi nettisivujemme päivityksen uusilla tuotteilla. Tuomme kaikki uutuudet elokuun aikana sivustollemme, joten pysykää kuulolla smile
Uutinen julkaistu 09.08.2011
Gymtec/Fysiotec-messut Tampere 24.-25. maaliskuuta
Tervetuloa messuosastollemme A314 tutustumaan uusiin laadukkaisiin ja ehdottomasti näiden messujen kiinnostavimpiin uutuuksiin! Esittelemme ensimmäistä kertaa Suomessa laadukkaat
Dr. Wolff Sports & Prevention harjoittelulaitteet,
Keiser M3 magneettivastuksella toimivat sisäpyörät ja egologisen moottoroimattoman Woodway Curve juoksumaton.
Uutinen julkaistu 18.03.2011
Fitmaten suomenkielinen ohjelmaversio ilmestynyt!
Käännöstyöt on saatu päätökseen ja odotettu uudistus Fitmate-ohjelmistoon on nyt vihdoinkin valmis. Personal trainerin ja valmentajan täydellinen työkalu antaa nyt siis myös selkeät ja hienot suomenkieliset raportit asiakkaille. Myös ravitsemusterapeutit hyötyvät Fitmaten suomenkielisestä painonhallintaohjelmasta.
Uutinen julkaistu 18.01.2011
Uutisia uudelle vuodelle!
Olemme aloittaneet vuoden vauhdikkaasti ja uudet suunnitelmat tämän vuoden puolelle on lyöty lukkoon. Tuomme uusia tuulia fysioterapiaan ja kuntoutukseen, sekä liikuntamaailman ammattilaisille. Pysykää kuulolla uudistuksistamme, joita päivitämme nettisivuillemme lähiaikoina!
Uutinen julkaistu 13.01.2011
Toivotamme kaikille Hyvää ja Rauhallista Joulua!
Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä.
Uutinen julkaistu 24.12.2010
Uusi tuote Biacorpus RX4000 kehonkoostumusmittari
Kesällä lanseeraamamme uusi tuote kehonkoostumuksen analyysiin on herättänyt suurta kiinnostusta alan ammattilaisten keskuudessa. Pieni ja näppärästi mukana kulkeva laitteisto ja erinomaiset ja monipuoliset suomenkieliset raportointimahdollisuudet ovat saaneet suurta kiitosta. Lisätietoja päivitetyiltä tuotesivustoiltamme.
Uutinen julkaistu 16.10.2010
Uudella FreeJump hyppytestilaitteella suuri suosio
FreeJump testilaitteen suosio on yllättänyt meidät itsekin. Moni valmentaja/urheiluseura on tehnyt nopeita päätöksiä ja hankkinut tämän uuden polven testilaitteen käyttöönsä. FreeJumpin varmuus ja helppokäyttöisyys, sekä huokea hinta, on varmasti ollut avaintekijä menestykseen. Lisätietoja tuotteesta tuotemerkit kohdasta Sensorize-voimatestaus.
Uutinen julkaistu 10.05.2010
Spinal Mouse jatkokoulutus oli menestys!
Koko päivän kestävä Spinal Mouse koulutus 7. 5 oli menestys. Yli 30 osaanottajaa olivat tulleet hakemaan uutta tietoa Spinal Mousen käytöstä ja sovellutuksista OMT fysioterapeuttien Jouni Peltola ja Marko Rossi johdolla. Medical Techin pyrkimyksenä on jatkossakin antaa asiakkailleen uusin tieto ja osaaminen erityisten jatkokoulutuskurssien muodossa.
Uutinen julkaistu 08.05.2010
Kuntotestauspäivät Pajulahdessa 23.-24. maaliskuuta
Esittelemme Kuntotestauspäivillä testaukseen liittyvää uusinta teknologiaa.
Mukana mm. Fitmate, Powerlact sekä uutuudet Free Jump hyppytestauslaitteisto ja Biacorpus kehonkoostumusanalysaattori.
Uutinen julkaistu 10.03.2010
Suomen Terveystalolle käyttöön Spinal Mouse selkärangan mittausmenetelmä
Suomen Terveystalo ottaa käyttöön SpinalMouse selkärangan mittausmenetelmän yhdeksi osaksi yrityksille tarjottavia työterveyspalveluita. Trionfo Medicalin kanssa suunniteltu kokonaisvaltainen selän kuntokartoituskonsepti antaa Terveystalolle luotettavan ja nopean menetelmän asiakasyrityksien ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kehittämisessä.
"SpinalMouse on tervetullut ja tarpeellinen apuväline ja menetelmä Terveystalon työterveyshuollon asiakkaiden käyttöön": toteaa Terveystalon strategiajohtaja, yleislääketieteen ja työterveyshuollon erikoislääkäri, MBA Tanja Vuorela.

Uutinen julkaistu 28.09.2009
Laskuvarjojääkärikillan retkikunta valloitti Mt. Everestin
Suomalainen Laskuvarjojääkärikillan retkikunta on tänään valloittanut maailman korkeimman huipun, Mt. Everestin 8848 m. Retkikunta valmistautui tähän fyysisesti erittäin raskaaseen suoritukseen
mm. harjoittelemalla säännöllisesti Spiro Tiger hengityslihaksiston harjoitusvälineellä. Onnittelemme retkikuntaa tavoitteen saavuttamisesta!
Uutinen julkaistu 20.05.2009
Spinal Mouse ja S3 tasapainotesti suomenkielinen software
Spinal Mouse selkärangan mittauslaite ja MFT:n S3 tasapainotesti ovat saaneet kauan odotetut suomenkieliset ohjelmapäivitykset.
Tämä päivitys tekee molemmista mittauslaitteista entistä kiinnostavammat, kun asiakkaalle annettava testipalaute voidaan antaa nyt entistäkin selkeämmin.
Annamme teille mielellämme lisätietoja molemmista tuotteista!
Uutinen julkaistu 19.05.2009
Onnistuneet Fysi-päivät Espoon Meripuisto hotellissa
Kiitokset kaikille osastollamme vierailleille! Fysi-päivillä oli taas kerran hieno määrä osaanottajia ja kiinnostus uusiin tuotteisiin oli suuri. Esittelimme mm. ensimmäistä kertaa Spinal Mouse selkäranganmittauslaitteen suomenkielisen ohjelmaversion. Suurta huomiota herättivät myös design-palkinnon voittaneet huippulaadukkaat Novakin hoitopöydät.
Uutinen julkaistu 19.05.2009
Selän kuntokartoitukset yrityksissä alkaneet
Olemme aloittaneet valtakunnalliset yritysten työntekijöiden selän kuntokartoitukset SpinalMouse selkärangan mittauslaitteella. Lisätietoja kiinnostuneille fysioterapeuteille tai yrityksille antaa Jari Kuusisto 050 521 3159 tai jari@medicaltech.fi
Uutinen julkaistu 18.03.2009
Novak hoitopöydille Red Dot design-palkinto!
Novak-M hoitopöydät on palkittu kuuluisalla saksalaisella Red Dot design-palkinnolla muotoilustaan. Tämä palkinto on yksi maailman arvostetuimpia ja olemme ylpeitä, että saamme esitellä nämä hoitopöydät uutena Suomessa.

Uutinen julkaistu 15.03.2009
Medical Tech Sport/Fysio Tec - messuilla 26.-27. maaliskuuta
Osallistumme liikunta-alan suurimpaan messutapahtumaan Tampereella 26.-27. maaliskuuta. Esittelemme uudet konseptimme ja uusia tuotteita. Tervetuloa osastollemme A932!
Uutinen julkaistu 24.01.2009
Tervetuloa yrityksemme uusille sivuille
Sivuillamme voitte tutustua Medical Techiin yrityksenä ja löydätte esittelyt ammattilaisille suunnatuista tuotekonsepteistamme sekä tietoa alan kärkeä edustavista tuotteistamme.

Tutustukaa sivustomme sisältöön ja ottakaa reilusti yhteyttä lisätietoja tarvitessanne!
Uutinen julkaistu 13.01.2009
Content Management Powered by CuteNews
MVart